Gastenboek

We vinden het leuk om te lezen wat je van deze website vindt.

25 gedachten over “Gastenboek

 1. Hoi joke,

  vandaag ben ik met mijn schoonmoeder en mijn dochter van 4 bij jou geweest voor een ochtend creatief mozaïeken!
  We hebben een ontzettend leuke ochtend gehad! En mijn dochter Liv vond het ook heel leuk. Ze heeft het nu constant over joke en renzo, die naam is blijven hangen bij haar. En wat doe je het leuk met die kleine kinderen.
  echt super!!
  Mijn schoonmoeder was blij verrast met dit cadeau!

  We gaan nog een keer terug komen!
  Groetjes ilona en liv, en erna!

 2. Hallo Joke,
  Vanmorgen onverwacht mee kunnen knutselen bij de viering van de internationale vrouwendag. Heerlijk in de weer met knoopjes. Was genieten.
  Dank je wel,
  Karin

  • Dankje Marja, heb je de rood en oranje knoopjes-schoen gezien of de blauwe die er nu staat?
   Want ik heb ze vorige week gewiiseld voor twee andere, een is er gemozaiekt met servies en glas!
   Groetjes Joke

 3. Hallo joke wij willen jou en je man hartelijk bedanken voor de leuke dag afgelopen zaterdag die we hadden vanwege ons 30 jarig jubileum van het oudercursusclubje het begon al met een heerlijk stukje gebak en koffie en na dat we even heel ijverig bezig waren geweest konden we genieten van een heerlijke lunch s’miiddags weer lekker koffie of thee met een lekkere bonbon we werden heerlijk verwent en gingen met een geweldig mooi werkstuk naar huis bedankt voor de leuke en leerzame dag!

  • Ik heb ook een erg leuke dag met jullie 8en gehad, met super leuke en creatieve werkstukken. Ook zeker een mooie ervaring om er ook 4 mannen bij te hebben, die ook zeer geconcentreerd aan het werk gingen met verrassende resultaten!

 4. Dag Joke, wat hebben we een leuke dag achter de rug! (20 april)
  Omdat we met ons zwangerschapsclubje het 30-jarig bestaan vierden heeft de organisatie met jou dit dagje afgesproken. Met 5 vrouwen én 5 mannen hebben we geknutseld, heerlijk geluncht, en vooral ook veel gelachen! En als toetje nemen we nog een prachtige, eigengemaakte creatie mee naar huis, zodat we gewoon thuis verder genieten! Het was een gok wat dit met al die stoere mannen zou doen: Maar ook zij hebben enorm genoten!

  Heel erg bedankt!

 5. Hoi Joke,

  Ik wil je bedanken voor de gezellige middag.
  De tijd vloog voorbij toen we creatief bezig waren met het mozaieken.
  En we hebben een heerlijke lunch gehad en ieder een mooi werkstuk gemaakt.
  Groetjes Renee

  • Hoi marga, rene en josje….ik vond het ook supergezellig en het doet me altijd goed als de mozaiekers tevreden en blij naar huis gaan! En het is jullie van harte gegund he!!,!

 6. Ik wilde even een berichtje achter laten in je gastenboek. Bedankt voor de fijne en gezellige workshop die we vandaag hebben gehad . Samen met mijn meiden, ieder een heel mooi project gemaakt en dan ook nog een geweldige lunch. Bedank ook je man voor de goede zorgen. Marga, Renèe en Josje

 7. Erg mooi gedaan Joke het ziet er gewoon super leuk uit , daar krijgt iedereen gewoon zin in om het ook te gaan doen, ik kijk er regelmatig naar, omdat ik het zo leuk vind !!

  • Dankje sandra….. Ik vind het ook erg fijn dat ik nu een eigen site heb, met dank aan Floor! Ik kijk er ook regelmatig op en ga straks als ik weet hoe het werkt, er ook nog wat foto’s van jouw werkstukken op zetten!

 8. Mooie site hoor zus! Overzichtelijk en mooie foto’s, goede verdeling van alle kleuren, toppie! Ben benieuwd vanaf wanneer je ook digitaal aanmeldingen krijgt! Heel veel succes en mozaeikplezier!

  • Bedankt voor alle lof, die natuurlijk zeker ook bedoeld is voor Floor! Ik ben er heel blij mee en erg benieuwd of ook vreemde mensen mijn site gaan vinden en reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *